Friteuza aer cald, 5.2l 1800w Lund 67573







Friteuză multifuncțională, fără grăsime, care nu numai că prăjeste dar și dezgheață, încălzește, coace și are functie de grătar . Friteuza este recomandat pentru prepararea cartofilor prăjiți, carne, pește, legume și prăjituri.
- Puterea de 1800W permite pregătirea rapidă a alimentelor
- Până la 80% mai puține grăsimi decât o prăjitoare standard
- Capacitate coș: 5,2 l
- Capacitate bol: 8l
- Încălzire rapidă și distribuție uniformă a căldurii
- Reglarea intuitivă, manuală a temperaturii (80-200 ° C) și a timpului (0-30 min)
- 2 coșuri de prăjit cu o acoperire antiaderentă. Una netedă, cealaltă cu găuri.
- Curățare ușoară - posibilitatea spălării coșurilor în mașina de spălat vase
- Oprire automată atunci când friteuza atinge temperatura corectă și reluă funcționarea atunci când temperatura scade
- Lampa de control
- Semnal sonor când încălzirea este completă
- Protecție la supraîncălzire
- Blocarea dublă a mânerului împiedică detașarea unui coș de celălalt.
- Lungimea cablului: 1 m
- Dimensiuni prajitoare: 33 x 40 x 36cm (lungime x latime x inaltime)
- Accesorii suplimentare: un împărțitor de alimente împarte vasul în 2 părți egale
- Componente din oțel inoxidabil pe carcasă
ÎNCĂLCAREA CU UTILIZAREA AERULUI - forma profilată a friteuzei adânci și a aerului fierbinte va determina ca mâncarea să fie încălzită uniform și astfel crocantă la exterior și delicată la interior.
FĂRĂ FURT FĂRĂ ULEI - folosiți o cantitate mică de ulei sau nu adăugați deloc.
VARIETATEA ALIMENTELOR - datorită a două coșuri de structură variată și a unei game largi de reglare a temperaturii 80-200 ° C, puteți pregăti diverse feluri de mâncare.
ALEGERE SĂNĂTOARE - Spre deosebire de prăjitoarele adânci tradiționale, nu necesită prăjire profundă, ceea ce permite o pregătire mult mai sănătoasă a alimentelor. Mănâncă sănătos și gustos
Sfaturi despre utilizarea unei prăjitoare grase:
- Folosirea unei prăjitoare adânci fără grăsime pentru prepararea alimentelor vă oferă un avantaj asupra procesului de preparare a alimentelor într-un cuptor tradițional sau prăjit.
- Scăderea colesterolului. Folosind circulația forțată a aerului, există o reducere a grăsimilor alimentare și o reducere a colesterolului.
- Economisește timp și energie. Eficiența ridicată a metodei de circulație forțată a aerului pentru prepararea alimentelor reduce timpul și energia.
- Conservarea valorilor gustative. Prea mult timp și temperatura prea ridicată privați cu ușurință mâncarea de gust. Această problemă poate fi rezolvată cu un control facil al timpului și al temperaturii.
- Adăugarea unei cantități mici de grăsimi în preparatele preparate le va face crocante după preparare. Amestecarea ingredientelor la mijlocul timpului de preparare va face ca acestea să fie încălzite uniform