Deshidrator alimente 6 tăvi, 420-500w Lund 68272
481 Lei
68272
Produsul este epuizat






Uscător electric LUND conceput pentru uscarea produselor alimentare: fructe, legume, ciuperci, flori, ierburi aromatice, carne și pește. Vă permite să păstrați valorile nutriționale și aromatice ale alimentelor, conservându-le timp de câteva luni. Datorită temporizatorului încorporat, este posibilă programarea uscării între 0,5 și 19,5 ore. Un avantaj suplimentar îl reprezintă accesoriile: o plasă și o tavă pentru uscarea produselor mici, de ex. ierburi și ceai.
INFORMAŢII
- putere: 420 – 500 W , 220 – 240 V, 50 – 60 Hz
- 6 site din oțel inoxidabil (cadru #202, ochiuri #304)
- ușile transparente vă permit să observați procesul de uscare
- distanță între site: 3,5 cm
- site extractibile ca într-un cuptor tradițional
- suprafața sitei: 30 x 32,5 cm
- controlul temperaturii - interval de la 35 ° C la 70 ° C în trepte de 5 ° C
- temporizator - setarea timpului de funcționare de la 0,5h la 19,5h la fiecare 30 de minute.
- picioare antiderapante
- sistem de circulație uniformă a aerului
- panou de control digital intuitiv - comutator, butoane „+” și „-” pentru reglarea temperaturii și a timpului, buton de reglare a timpului, buton de reglare a temperaturii
- cablu: 120 cm
- protecție la supraîncălzirea motorului
- dimensiunea dispozitivului: 34 x 45 x 31 cm (lungime x lățime x înălțime)
SET:
- Uscător de 500W
- uşă
- 6 site din oțel inoxidabil
- net
- tavă
POSIBILITATE DE USCARE:
- fruct
- Ciuperci
- legume
- flori
- ierburi
- carne
- și multe alte produse
AVANTAJE:
- Calitatea lucrării - garantată de un motor puternic de 500 W, care asigură o încălzire rapidă și o calitate mai bună a lucrării.
- Accesorii suplimentare - datorită plasei și tăvii, este posibilă și uscarea produselor mai mici și feliate subțire, cum ar fi ceaiul sau ierburile.
- Capacitate - 6 site vor conține o cantitate mare de produse uscate. Înălțimea dintre site este de până la 3,5 cm!
- Stabilitate – picioarele antiderapante împiedică mișcarea dispozitivului.
- Controlul temperaturii - posibilitatea de a seta temperatura optimă pentru produsele uscate. Vă rugăm să consultați ghidurile pentru informații detaliate despre timp și temperatură. Fructele sunt de obicei uscate la aproximativ 60 ° C, carnea la 70 ° C și legumele la 50 ° C.
- Reglarea timpului (cronometru) - posibilitatea de a seta timpul optim de uscare a produsului. Aparatul se va opri automat odată ce lucrarea este finalizată.





