Categorii

Deshidrator alimente 6 tăvi, 420-500w Lund 68272

481 Lei
68272
Produsul este epuizat

Uscător electric LUND conceput pentru uscarea produselor alimentare: fructe, legume, ciuperci, flori, ierburi aromatice, carne și pește. Vă permite să păstrați valorile nutriționale și aromatice ale alimentelor, conservându-le timp de câteva luni. Datorită temporizatorului încorporat, este posibilă programarea uscării între 0,5 și 19,5 ore. Un avantaj suplimentar îl reprezintă accesoriile: o plasă și o tavă pentru uscarea produselor mici, de ex. ierburi și ceai.

INFORMAŢII

  • putere:  420 – 500 W , 220 – 240 V, 50 – 60 Hz
  • 6  site din oțel inoxidabil (cadru #202, ochiuri #304)
  • ușile transparente vă permit să observați procesul de uscare
  • distanță între site: 3,5 cm
  • site extractibile ca într-un cuptor tradițional
  • suprafața sitei: 30 x 32,5 cm
  • controlul temperaturii - interval de la 35 ° C la 70 ° C în trepte de 5 ° C
  • temporizator - setarea timpului de funcționare de la 0,5h la 19,5h la fiecare 30 de minute.
  • picioare antiderapante
  • sistem de circulație uniformă a aerului
  • panou de control digital intuitiv - comutator, butoane „+” și „-” pentru reglarea temperaturii și a timpului, buton de reglare a timpului, buton de reglare a temperaturii
  • cablu: 120 cm
  • protecție la supraîncălzirea motorului
  • dimensiunea dispozitivului: 34 x 45 x 31 cm (lungime x lățime x înălțime)

 

SET:

  • Uscător de 500W
  • uşă
  • 6 site din oțel inoxidabil
  • net
  • tavă

 

POSIBILITATE DE USCARE:
 

  • fruct
  • Ciuperci
  • legume
  • flori
  • ierburi
  • carne
  • și multe alte produse

AVANTAJE:

  • Calitatea lucrării - garantată de un motor puternic de 500 W, care asigură o încălzire rapidă și o calitate mai bună a lucrării.
  • Accesorii suplimentare  - datorită plasei și tăvii, este posibilă și uscarea produselor mai mici și feliate subțire, cum ar fi ceaiul sau ierburile.
  • Capacitate  - 6 site vor conține o cantitate mare de produse uscate. Înălțimea dintre site este de până la 3,5 cm!
  • Stabilitate  – picioarele antiderapante împiedică mișcarea dispozitivului.
  • Controlul temperaturii  - posibilitatea de a seta temperatura optimă pentru produsele uscate. Vă rugăm să consultați ghidurile pentru informații detaliate despre timp și temperatură. Fructele sunt de obicei uscate la aproximativ 60 ° C, carnea la 70 ° C și legumele la 50 ° C.
  • Reglarea timpului (cronometru)  - posibilitatea de a seta timpul optim de uscare a produsului. Aparatul se va opri automat odată ce lucrarea este finalizată.

Idei pentru casa și apartamentele tale

Idei de proiectare și soluții practice de la experții noștri în interior.