Afumătoare 53 x 51 x 100cm Lund 99916


Afumătoare cu opțiune de grătar
Afumătoare portabilă de grădină, echipată cu două boluri și două grătare. Vă permite să preparați independent produse tradiționale: mezeluri, cârnați, pește și brânzeturi afumate folosind două metode - la cald și la rece.
Nu numai că îl poți afuma , ci îl poți și găti la grătar și la abur.
Datorită dimensiunilor sale reduse, este o soluție ideală pentru grădină, terasă și curte.

Caracteristici cheie
✔ 3 în 1 - poate fi folosit pentru grătar, afumare și aburire
✔ termometru pentru un control mai bun al temperaturii în interiorul grătarului
✔ 2 uși separate cu mânere
✔ recipientul de apă permite absorbția grăsimii
✔ 4 clapete pentru reglarea circulației aerului
Construcții
1. două grătare cu dimensiunea de 35,5 x 32,5 cm, destinate așezării produselor pentru afumare și preparare la grătar.
2. Până la 4 orificii de ventilație, câte două pentru fiecare cameră, dispuse simetric pe ambele părți ale afumătoriei.
3. Termometru în ușă, conceput pentru monitorizarea temperaturii din camera principală.
4. Mânere - 2 mânere laterale și 2 mânere de ușă.
5. Uși separate pentru fiecare compartiment.
6. două boluri de oțel

Proiecta
Afumătoarea este formată din două părți cu uși separate:
- parte funcțională cu șemineu
- afumătoare
Setul include, de asemenea, două boluri emailate din porțelan și două grătare pentru alimente la grătar sau afumate.

Camera de afumătoare
Este echipat cu spațiu pentru două grătare cu dimensiunile de 35,5 x 32,5 cm, ceea ce oferă peste 2.300 cm2 de suprafață pentru aranjarea produselor destinate afumării.

Partea de lucru
Partea inferioară a afumătoriei este un loc pentru boluri ceramice, cu acces convenabil printr-o ușă separată.
Bolul inferior este destinat focului, în timp ce cel superior este un recipient pentru apă care permite absorbția grăsimii și a aburului.

Fumatul și aburirea
Funcționarea afumătoarei este extrem de simplă!
1. Puneți cărbunele în vasul inferior.
2. Așezați un al doilea bol deasupra și umpleți-l cu apă, în care puteți adăuga ierburi pentru aromă. Apa din bolul superior va împiedica uscarea alimentelor în timp ce acestea ies la fumat și vă va permite, de asemenea, să gătiți la abur alimentele așezate direct deasupra.
3. Alimentele destinate afumării trebuie așezate pe grătare.

Grătar
Partea inferioară a afumătoriei este, de asemenea, un grătar tradițional, caz în care ar trebui să folosiți doar unul dintre boluri și să îl umpleți cu combustibil. Pentru grătar, folosim grătare plasate direct deasupra bolului la înălțimea dorită.
Închizând ușa vom avea un control mai bun asupra temperaturii.

Informații suplimentare
✔ 4 orificii de ventilație vă permit să controlați fluxul de foc și fum.
✔ Termometrul vă permite să monitorizați constant temperatura din cameră.
✔ Picioarele metalice asigură stabilitatea și izolarea fundului încălzit față de sol.
✔ Bolurile metalice sunt acoperite cu email de porțelan.
✔ Recipientul de apă vă permite să absorbiți grăsimea.
✔ 2 mânere pentru transportul afumătoriei
Dimensiuni și greutate
✔ dimensiuni produs: 53 x 51 x 100 cm
✔ cameră de afumare: 40 X 36 X 76 cm
✔ înălțime grătar: 70 / 84 cm
✔ dimensiuni grătar: 35,5 x 32,5 cm
✔ sarcină maximă grătar: 1,5 kg
✔ dimensiuni cuvă: Ø33 cm
✔ adâncime cuvă (cuvă): 6 cm
✔ mânere grătar (parte de lucru): 14 cm
✔ mânere laterale (parte de lucru): 9 cm
✔ mânere uși (parte de lucru): 10 cm
✔ distanța dintre barele grătarului: 16 mm (+-1 mm)
✔ greutate: aprox. 15,6 kg
Grosime
✔ vas de cărbune (focar): 0,8 mm
✔ bare grătar: 3 mm
✔ ecran de reglare a circulației aerului: 0,9 mm
